Kontakt Energimægleren 24/7

Kontakt mig, hvis du ønsker overblik over elaftaler, gaspriser og / eller rådgivning i forbindelse med grøn omstilling af fx jeres elforbrug. Du kan også få et indblik i, hvordan I kan tjene på at være fleksible i jeres elforbrug eller måske tjene ekstra, såfremt I fx har solceller på taget af virksomheden. Så undgår I de negative konsekvenser ved negative elpriser.

Så får du mulighed for at høre, hvad jeg tilbyder, og hvordan min rådgivning skaber værdi hos din virksomhed – så der er mere overskud til jeres kunder og medarbejdere.

Du er velkommen til at sende en mail, give et kald eller booke en tid direkte i min kalender.

Kompas - kontakt energimægleren

Lad mig kontakte jer

Hvis I ønsker mit blik på jeres energiforbrug, nuværende aftaler og priser samt bud på en mulig strategi fremad i forhold til prissikring og risikostyring, kan du give mig adgang til jeres forbrugsdata på strøm med det samme.

På den måde kan jeg tilgå jeres elforbrug, og dermed lave en indledende analyse, hvorefter vi kan snakke sammen over Teams og finde et aftalegrundlag. Så får du mig med som energimægler, der står klar når I skal forhandle gas, el eller går med tanker omkring grønnere energiforbrug.

Når du har givet adgang til elforbruget, kan du passende booke en tid i min kalender herunder, så vi kan stikke hovederne sammen en dag, der passer i vores kalendre.

Få betaling for at være elnettets brandmænd

1   KORTLÆGNING AF POTENTIALER

Du fortæller om jeres elforbrug og maskinpark og jeg laver en indledende beregning, hvor jeg gerne giver jer indblik i jeres eget elforbrugs mønstre.

Herefter ser vi, om I har mulighed for at blive leverandør af stabilitetsydelser.


2   OPSÆTNING OG IDRIFTTAGNING

Sammen med en partner, sættes maskiner, generatorer etc. op til at håndtere automatisk regulering af elforbruget.

Som brandmænd i elnettet modtager I penge for jeres rådighed.

Samtidig kompenseres I, når I enten aktiveres med mer-forbrug eller når en maskine standses i op til 15 minutter.

I har fuld styring af, hvilke maskiner, der er tilmeldt hvornår. Rådighedsbetalingen svinger selvfølgelig ift. dette.


3   LØBENDE INDTJENING OG OPTIMERING

I tjener penge fra første dag, systemet er oppe at køre hos jer, og vi afholder gerne løbende statusmøder, hvor strategien altid kan justeres ved fx nye muligheder eller begrænsning af tilmeldte maskiner.

Jeg laver gerne fakturatjek på elforbruget – så bliver I ikke snydt og samtidig opdateres I, såfremt der er nye muligheder.